Gospođica Analiza Posted January 19 Share Posted January 19 Pozdrav svima! Imam jedno pitanjce za sve vas! A to je... „Koji je bio tvoj omiljeni crtani/anime?”? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeloff Posted January 19 Share Posted January 19 Pozdrav i tebi još jednom dobro nam došla na forum Evo da kažem za sebe sigurno crtać koji me je uveo u sve ovo i moj najdraži jeste nindža kornjače 2003 i njega sam prvog na diskovima kupovao i skupljao 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki Posted January 21 Share Posted January 21 On 1/19/2026 at 3:56 PM, Gospođica Analiza said: Pozdrav svima! Imam jedno pitanjce za sve vas! A to je... „Koji je bio tvoj omiljeni crtani/anime?”? Pozdrav,meni je iskreno Avatar posljednji vladar vazduha prirastao srcu,gledao sam ga bezbroj puta.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts